Kamera Express Rental x Casterbee

08-03-2022 Door Kamera Express Rental x Casterbee Overig

De meeste klanten van Kamera Express Rental huren apparatuur voor klussen en hier is vaak een goede cast voor nodig. Om deze reden gaan we samenwerken met Casterbee. Dit is een platform waar diverse talenten (acteur, model en ook maker) zich kosteloos kunnen profileren om geboekt te worden. Als je een talent nodig hebt, check dan de website. Je kunt bij het boeken op Casterbee vervolgens 10% korting krijgen op een Kamera Express Rental order en je ontvangt ook nog eens 10% korting op het geboekte talent! 

Wij hebben een kort interview gedaan met de oprichter van Casterbee, Jorge Bijleveld. Check hieronder wat hij te zeggen heeft over het platform:

Wie zijn wij?
Wij zijn Jorge Bijleveld (‘87) en Pascal Visscher (‘85) en oude schoolvrienden. Na onze school gingen wij beiden een eigen richting op, maar bleven vrienden. Na Pascal’s bezoek aan Jorge’s bruiloft in 2017 op Bali in Indonesië, werd de band weer sterken en besloten ze samen een aantal projecten te starten. Dit resulteerde in twee bescheiden succesvolle reis-platforms.

Jorge, werkzaam in de media & entertainment industrie, liep tegen een terugkerend probleem aan: “Hoe vind ik modellen en acteurs op een makkelijke en transparante manier. Tijdens de productie van een videoclip was ik op zoek naar twee specifieke mensen. Maar met het beperkte budget was het benaderen van een modellen/acteurs agentschap out of the question. Modellen en acteurs staan tegenwoordig al bij diverse partijen ingeschreven, ze hebben hun eigen website en Instagram. Maar het is allemaal versplinterd. Ik was op zoek naar een platform waar ik alles op één plek kon vinden, waar je contact kunt opnemen en direct kunt boeken.”

Jorge raakte een beetje gefrustreerd dat dit er niet was en besloot het zelf te maken. Na 6 jaar in Indonesië te hebben gewoond, keerde hij terug naar Nederland en vroeg hij Pascal te joinen en het perfect aansluitende IT-bedrijf ‘The Next App’ van Berry Goudswaard te vragen voor de ontwikkeling. De soft-launch was op 12 januari 2022 en wij zijn er nu klaar voor om hard te groeien. We bieden een oplossing aan voor opdrachtgevers en laten hen direct in contact komen met modellen en acteurs om ze direct te boeken.

Jorge Bijleveld co-creator van Casterbee
Jorge Bijleveld co-creator van Casterbee

Wat is Casterbee?
Casterbee is jouw transparante talenten boekingsplatform in de palm van je hand. Casters (zo noemen wij opdrachtgevers) zien de prijzen van modellen en acteurs direct, kunnen een opdracht plaatsen of direct eentje aanbieden. De prijzen die de Casters aanbieden, zijn de prijzen die ze betalen, wij rekenen geen extra kosten hiervoor. Zo zien de talenten ook de echte prijs die de Casters aanbieden.

Wij zetten ons in om Casterbee zo soepel en veilig mogelijk te maken via een veilige betalingsgateway, KYC en facturatie systeem te integreren waar je ook details voor je eigen administratie kunt toevoegen.

Het doel van Casterbee is om het voor iedereen snel en toegankelijk te maken. Je vindt er aanstormend talent variërend van 15 euro per dag tot professionele talenten van 750 euro en meer.

Hoe zien jullie de toekomst van het werven van creatives?
Dit klinkt cheesy, maar we hebben enorm veel tijd gestoken in het in gesprek aangaan met zowel Talenten als Casters. We nemen elke kritiek ter harte en ondernemen zo snel mogelijk actie. We zijn een klein maar zeer energiek team dat ons best doet.

Wat betreft Marketing. Eerlijk gezegd is mond-tot-mondreclame de beste marketing. Alles heeft uiteraard een kickstart nodig, maar uiteindelijk moet het zich organisch verspreiden. Net als bij Kamera Express Rental komt snel het antwoord dat je daar terecht kan voor het huren van equipment en dat willen wij ook worden voor talent boekingen.

Waarom een partnership met Kamera Express Rental?
Kamera Express Rental is super makkelijk te gebruiken, van de website tot aan jullie vriendelijke klantenservice. En jullie zijn overal aanwezig, waardoor het voor iedereen toegankelijk en laagdrempelig is om de apparatuur te huren die ze nodig hebben. Deze filosofie is ook waar wij voor staan. Casterbee is transparant zodat je als Caster en als talent precies weet waar je aan toe bent. We willen dat je op een directe manier toegang krijgt tot Talenten om direct te boeken.

Meld je dus kosteloos aan als maker op Casterbee en kom in aanraking met toffe klussen!


Verhalen zoals deze:

Overig
Kamera Express Rental | Bezorgdienst 2023
Lees meer
Overig
Onze Bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €86 en lopen tot €160 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order...
09-11-2023
Door Kamera Express Rental
PUP-, SIS-, of Concept Store
Lees meer
Overig
Budgetcam is erg gegroeid de afgelopen jaren en hierbij zijn er ook verschillende soorten vestigingen ontstaan. Tussen al deze vestigingen zitten er stores die groter/kleiner zijn en ook verschilt het kennisaanbod per vestiging en de...
17-01-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!