Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.
Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.

Over Budgetcam

Doe mee aan de internationale korte film wedstrijd Myrødereel en win 150.000 euro. De beste Benelux inzending wint ook 250,- huurtegoed van Kamera Express Rental.

Beoordelingen

LL
Lisa van Faassen

Bovenkant!

v(
Vincent Lee

Goede service. Heb camera en lens gehuurd, maar model was niet beschikbaar en kreeg een ander model mee die meer kost, maar hoefde niet de meer prijs te betalen. Ophalen en terug brengen in de winkel gemakkelijk en snel. Ben geheel tevreden en kan het zeker aanraden om gebruik te maken van budgetcam.

tt
Dromnen

Uitstekende Service, ga zo door!!

FF
Frederic Vanderheere

Vriendelijke service en vlotte bediening. De website is ook gemakkelijk te gebruiken. Ik kan het allezins aanraden :-)

JJ
Jermain Dolladi

Snelle reactie, vlotte afhandeling, flexibel, heel klantvriendelijk, goed assortiment en equipment. De huurbedragen vallen erg mee. Budgetcam is echt een aanrader voor wanneer je film/photo gear nodig hebt.

HH
schmeits multi media

Perfecte service door jullie medewerkers en perfecte apparatuur, heb genoten van de NIKON D850, zodra ik genoeg geld heb zal ik hem aanschaffen. Vind het alleen raar dat een retour gebrachte zending niet ter plekke wordt gecontroleerd?

DD
Younique

Hele goede ervaring met Budgetcam. Uitstekend product en hele goede service! Doordat de administratie vooraf goed geregeld kan worden verloopt het ophalen en wegbrengen erg snel en gemakkelijk. Aanrader!

MM
Marc Aerts
SS
Sylwia Krochmalska

Duidelijke service met schappelijke prijzen

Jm
Jose manuel Tavares galina fortes
ww
wim van sand
PP
Peter Dane Photography

Mooie sportlens van sigma gehuurd voor het shooten van snelle f16's in Belgie. Goede en snelle service van budgetcam en voor deze prijzen hoef je het niet te laten om, in plaats van een kapitaal aan gear aan te schaffen, welk je maar af en toe nodig heb, je lens gewoon te huren.

RR
Van 5 tot 9

Alles wat prima geregeld en de apparatuur was top. Ik ga dit zeker nog een keer doen. Niets te klagen.

CC
Colinda Riemens Fotografie
MM
Melissa van Wyk

Echt superfijn dat huren bij Kamera Express nu via budgetcam gaat. Proces gaat veel sneller en de sets die je huurt zijn completer. Zeer tevreden!

RR
Mollemans fotografie

Prima service, personeel denkt graag mee. Reageren snel en correct. Hebben veel op voorraad waardoor het huren van verschillende zaken prettig is.

CC
Cindy Kolen

Helemaal top! Ideaal dat je voor een dag gear kunt lenen ipv dat je het meteen zelf aan moet schaffen.

RR
Sidler Photography

Ik heb een 400mm lens gehuurd bij Budgetcam voor een éénmalig event. Om niet direct grote uitgaves te doen is het huren een hee goed alternatief geweest. Kwaliteit is goed en voor een betaalbare prijs

MM
Matthijs Haverkamp

Communicatie, levering, persoonlijk, service, kwaliteit, apparatuur... allemaal top! Geweldige zaak!

DD
Divihouse BV

Geweldige service! Een aanrader....

MM
2T-Toys

Top service! Echt ze denken mee en hebben begrip voor de situatie als het even wat anders loopt. Goede en snelle communicatie per mail! Zeker tot de volgende keer. Wie weet met Jazz in Juketown.

WW
Winfried Dobbe
VV
Vishu Mahabir Multimedia

Dit was mijn eerste keer dat ik gebruik maakte van de Budgetcam service. Net als bij Kamera-Express een prettige ervaring. Goede online service. Helaas was de lens kap meegenomen door een andere fotograaf maar deze kon na contact de lenskap afleveren bij een Kamera-Express filiaal in zijn woonplaats afgeven. Het objectief was van prima kwaliteit en prettig in gebruik. Ik raad de service zeker aan!

HH
Hidde Boorsma
LL
Leander van der Plas Digital Media Productions

Top service. Ik heb voor het eerst wat gehuurd en meteen een goede ervaring. Kreeg zonder probleem een duurdere camera dan ik in eerste aanvroeg voor dezelfde prijs als degene die ik had aangevraagd. Contact ging soepel, ophalen en afleveren idem. Mijn huurbedrijf vanaf nu!

Gemiddeld cijfer

9,7

Beoordelingen zijn door klanten geschreven na het afhandelen van een reservering. We tonen altijd alle beoordelingen.

Kamera Express Rental scoort gemiddeld een 9,7 uit 6461 beoordelingen.