Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.
Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.

Beoordelingen

NN
Niels de Zwijger

Bij Budgetcam een specifieke camera body met lens gehuurd om zelf te kunnen ervaren of een upgrade van camera de moeite waard zou zijn. Youtube reviews zijn mooi, eigen ervaring is nog mooier. Ook hier is een mogelijkheid voor bij Budgetcam. Erg prettig dat dit mogelijk is voor een particulier. Een aanzienlijke borg is onderdeel van deze mogelijkheid maar dat is begrijpelijk als je ca. 6.500,- aan apparatuur meegeeft. Communicatie is vlot en vriendelijk en ook de terugkoppeling over het terugstorten van de borg is prettig.

TT
Your Content Buddy

Overall een goede ervaring met Kamera Express Rental. Enige minpunt aan mijn huur (het was een flitser) was dat de batterijen niet genoeg opgeladen waren en ik tijdens de shoot iets vroeger moest overstappen op geen flitser meer te gebruiken en deze dus iets minder liep naar het einde toe. Dit gezegd bij terugbrengst en daar gaven ze de tip om altijd extra batterijen mee te vragen. Hou hier dus rekening mee bij huur van een flitser.

CC
Caroline Vancoillie

Ondanks het feit dat ik de huur laat had aangevraagd, was alles snel in orde. Het afhalen ging super snel, en er zat een overzichtje bij met alles dat ik meekreeg. Het terugbrengen was ook heel gemakkelijk.

BB
Bruno Vandamme

TOP TOP TOP. Alles mooi in orde en op tijd klaar.

SS
Stefan Sonneville

Vorige week had ik een extra camera en lens nodig en werd aangeraden om budgetcam te huren. Dat heb ik dus gedaan...en de spullen die ik huurde was in goede conditie en de service van de planning is ook top. Ik ga zeker vaker huren hier. Bedankt👌

VV
SAEM Holding BV - VISCH Images
JJ
SHOOT HAPPENS

Goede service, goed klantenservice (snel contact). Helaas 1 van 2 accu had slecht capaciteit (na 1uur fotoshoot was leeg waar mijn accu doet rest van 5uur fotoshoot).

EE
Ed Van der ham

We hebben een camera gehuurd om een foto te maken in een landschap dat past bij de achterwand van onze keuken. We kwamen de camera ophalen en de oplettende medewerkers attendeerden ons erop dat een andere camera veel praktischer was voor ons gebruik. We zijn heel prettig en praktisch geholpen en hebben mooie foto's kunnen maken. Complimenten en bedankt Ed van der Ham

VV
Fightclub

Sneller service, altijd snel contact.

DD
Dirk Baele

Super zoals de service was ... Zelfs geholpen met een mini probleem op de d300s... Lens was super ... Zal volgende keer zeker terug daar staan voor verhuur of zelfs aankoop ander materiaal...

rr
rodaney papa
KK
Kristel Geerts
MM
Stigrem
SS
Sadaf Nasseri

Voor de tweede keer de flitser meegekregen met lege batterijen. Erg slecht. Ga later op de dag een klacht indienen.

TT
T.M. Schläger
BB
Bart Goossens

voor een daje een 4K Camera gehuurt. een prachtige camera. en voor het personneel een dikke 10. vriendelijke afhandeling van alles. voor mij een aanrader voor de toekomst als we voor een korte periode iets willen huren.

hh
hennie heinsdijk

heb heel leuke opnames gemaakt nog even bewerken weer naar het volgende uitstapje kijk er al naar uit

JJ
foto-jolanda.nl
PP
Surprise!

Fantastische service! Ondanks de last minute bestelling razend snel en goed afgehandeld!

KK
Klaas Pie

Voor de eerste keer een mooie lens gehuurd via budgetcam. De inschrijving en afhandeling van de bestelling verlopen heel gemakkelijk. Duidelijke en inzichtelijke informatie met betrekking tot de verhuur.

WW
Willem van der Duyn

Goede service. Uitzoeken en reserveren is makkelijk.

CC
Cees Schildert

Ik ben een hobbyfotograaf en heb zelf de 5D MIV met diverse objectieven. Ik was gevraagd om een trouwshoot te doen en vond dat wel tricky met maar 1 camera. Ik heb toen bij Budgetcam (Kamera Express) een 5D MIV en de 24-70 2.8 gehuurd en memory cards en genoeg batterijen. De spullen die ik mee kreeg waren top, zagen er netjes uit en werkten naar behoren. Het bestellen en reserveren van de spullen ging super via de site, en ook het weer inleveren verliep smooth en snel. Al met al kan ik zeggen mocht je iets gaan huren.. eerst even bij Budgetcam op de site kijken, goed, niet te duur en makkelijk. Zou ik mocht het voorkomen nogmaals bij Budgetcam huren… Zekers…

RR
Rodney Rozenblad

Top service In de ochtend een lens gereserveerd, binnen een uur een belletje gekregen. Tijdens mijn bezoek een leuke enthousiaste medewerker gesproken die me wat tips gaf. Volgende ochtend de lens weer ingeleverd zonder problemen. Een echte aanrader!

SS
Kinderopvang ZON!
RR
Leltz Fotografie

Snel, goed en tegen een leuk tarief. De gevraagde camera niet op voorraad, een "betere" camera als alternatief aangeboden gekregen voor hetzelfde tarief. Fijne service!

Gemiddeld cijfer

9,7

Beoordelingen zijn door klanten geschreven na het afhandelen van een reservering. We tonen altijd alle beoordelingen.

Kamera Express Rental scoort gemiddeld een 9,7 uit 6793 beoordelingen.