Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.
Kies een land om de prijzen en vestigingen voor jouw locatie te zien.

Camera apparatuur voor (hoge-) scholen en universiteiten

12 april 2022 Door Budgetcam Overig

Studenten zijn de toekomst
Kamera Express rental is de specialist op het gebied van samenwerken met (Hoge)scholen en universiteiten. Zo werken we samen met onder andere Universiteit Gent, Vrije universiteit Brussel en Luca school of arts. Wij weten dat studenten de makers van de toekomst zijn en wij willen hen graag helpen/faciliteren tijdens de ‘startfase’ van hun carrière.

Hoe doen wij dit?
Dit doen wij door 20% korting te bieden aan studenten bij het vertonen van een geldig school identiteitsbewijs. Bovendien betalen studenten geen borg bij ons. Dit verlaagt de drempel voor studenten om ‘duurdere’ apparatuur te kunnen gebruiken zonder dat borg betalen een probleem wordt.

Hogescholen die met ons samenwerken bieden wij 10% korting en extra scherpe prijzen op grote- en/of lange orders. Zo kunnen hogescholen masterclasses houden met de nieuwste apparatuur tegen een gereduceerd tarief. Ook kunnen wij de apparatuur met een bezorgservice leveren aan scholen en indien nodig ook weer ophalen. 

Bezorgservice 
Klanten van Kamera Express Rental kunnen gebruik maken van onze bezorgservice voor heel België.

De bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €65 en lopen tot  €110 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order bezorgd moet worden.

Voor meer info klik hier.

Wie zijn wij?
Kamera Express Rental is het grootste camera rental van de Benelux met 9 vestigingen in België en 14 vestigingen in Nederland. Bij Kamera Express Rental kun je zo'n 1000 verschillende producten huren. Van compacte run and gun videocamera's zoals de Sony A7SIII, Blackmagic Pocket Cinema camera's tot aan grotere cinema camera's zoals de RED Gemini, Canon C500II & Sony FX9.

Kamera Express Rental is een camera verhuurbedrijf die de beste service verleent aan de kerndoelgroep filmmakers / fotografen die in kleine teams werken en zich richten op online content.

Verhalen zoals deze: