Word klant en krijg 50% korting

29-04-2021 Door Kamera Express rental Overig

Welkom bij Kamera Express Rental. Met 20 vestigingen in België en Nederland en meer dan 1000+ producten in de verhuur zijn wij de grootste camera verhuurder van de Benelux. 

Om nieuwe klanten te verwelkomen bieden wij een 50% korting aan op een eerste order bij Kamera Express Rental! Voer de couponcode bg50%1610 in bij het plaatsen van je eerste online bestelling op Kamera Express Rental.

Huren bij Kamera Express is zeer simpel

Een huurdag wordt berekend per periode van 24 uur of een volledige draaidag. Bij een huurperiode van 24 uur kies je zelf een afhaaltijd en zorg je dat de apparatuur 24 uur later weer terug wordt gebracht op een van onze locaties. Duurt je draaidag van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat? Dan kun je de apparatuur op de dag voor je draaidag vanaf 16:00 bij ons komen ophalen, en op de dag na je draaidag voor 11:00 weer terug komen brengen.

Voor antwoord op andere veelgestelde vragen. Klik hier. 

Voor een overzicht van al onze locaties / afhaalpunten in België, klik hier.

Deze actie is geldig t/m 31 augustus 2021.


Verhalen zoals deze:

Overig
Kamera Express Rental | Bezorgdienst 2023
Lees meer
Overig
Onze Bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €86 en lopen tot €160 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order...
09-11-2023
Door Kamera Express Rental
PUP-, SIS-, of Concept Store
Lees meer
Overig
Budgetcam is erg gegroeid de afgelopen jaren en hierbij zijn er ook verschillende soorten vestigingen ontstaan. Tussen al deze vestigingen zitten er stores die groter/kleiner zijn en ook verschilt het kennisaanbod per vestiging en de...
17-01-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!