Sony FX30 X Kamera-Express Rental! Cinema on a budget

16-11-2022 Door Budgetcam Overig
De Sony FX30!
De Sony FX30!

Daar is ie dan eindelijk, de Sony FX30 met deze camera maakt Sony zijn FX lijn nog completer en komt het met een hele compacte camera die de concurrentie aan het denken zet. De Sony Fx30 is de camera met dezelfde behuizing als de Fx 3 alleen dan met een APS-C Sensor.

Wat denken wij?

De Sony Fx30 is de ideale camera die je snel kan gebruiken en makkelijk kan opbergen. Met de top handle is het ook nog eens mogelijk om via XLR audio te kunnen recorden en dat is dan meteen in de top handle, waardoor er dus ook nog meer stabiliteit bij het handheld draaien is. Ook is de Fx30 fijn en compact om lekker op een gimbal te zetten, ideal dus als je vaak op een gimbal draait of als je al een grotere camera uit de FX Line-up hebt.

Specs

  • APS-C Sensor (Exmor R Cmos Sensor)
  • 26MP In foto.
  • 4k (over sample 6k) in Video, dus 20,1 mp.
  • 120fps in 4k (crop).
  • Dual native ISO (800&2500) 
  • 10 bit 422
  • 14 stops dynamisch bereik.
  • 496 Autofocus points.
  • Tophandle, met XLR Audio input.

Actie

Wij hebben de kans om jullie deze camera met de launch voor een heel aantrekkelijk aanbod te kunnen laten testen. Namelijk de eerste 50 order mogen de camera gratis testen, enige is dat we je vragen om een korte questionnaire in te vullen (dit zal niet super lang duren, denk aan +/- 5 min. De actie zal lopen tot 31 december 2022.

Voorwaarde voor de klant (instappen)

* Boek de order in via de website. Niet via de telefoon!

* De korting geldt voor 1 FX30 per klant

* Vul in bij kortingscode: testingwithsony

* De korting op de Sony FX30 voor 1e dag wordt nu verwerkt.* De aanvraag komt nu binnen bij onze planning zei boeken jouw order in en kijkt of je de code hebt ingevuld.

* Hierna krijgt je een bevestiging.

* Na dat je de camera hebt gebruikt willen we graag weten hoe je dit hebt ervaren. We doen dit doormiddel van een questionnaire.

* De questionare is de voorwaarde de FX30 de eerste dag gratis maakt. Als je deze niet invult kan je helaas niet mee doen aan de actie en worden er kosten in rekening gebracht voor het huren.

* De order valt binnen 17-11-2022 t/m 31-12-2022.

Why

Waarom moet jij deze camera hebben? Nou, eigenlijk om verschillende redenen. Als je al een camera uit de Cinema Fx line-up gebruikt sluit deze camera naadloos aan. Je kan deze camera dus ideaal als b-cam inzetten. Natuurlijk is het ook een camera die met zijn specs en compactheid ingezet kan worden als A-cam voor bijvoorbeeld een kleinere crew. Naast al deze voordelen passen de Sony APS-C lenzen (of full frame lenzen met crop) ook nog eens allemaal op de body zo hoef je dus als Sony scooter niet over te stappen op een nieuw setje lenzen als je deze al hebt. Ook als je bijvoorbeeld al een A6400/6500 heb is dit een hele mooie camera om een dagje uit te proberen. Je kan namelijk met de bekende  APC-Sensor maar betere IBS (Internal Body Stabilization) en verbeterde autofocus werken.

Disclaimer

Tijdens deze actie zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Huur hier de Sony FX30!


Verhalen zoals deze:

Overig
Kamera Express Rental | Bezorgdienst 2023
Lees meer
Overig
Onze Bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €86 en lopen tot €160 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order bezorgd...
09-11-2023
Door Kamera Express Rental
PUP-, SIS-, of Concept Store
Lees meer
Overig
Budgetcam is erg gegroeid de afgelopen jaren en hierbij zijn er ook verschillende soorten vestigingen ontstaan. Tussen al deze vestigingen zitten er stores die groter/kleiner zijn en ook verschilt het kennisaanbod per vestiging en de...
17-01-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!