Kamera Express Rental | Portfolio Actie

23-02-2022 Door Kamera Express Rental Overig

Het is een nieuw jaar en dat betekent tijd om je portfolio uit te breiden, om te laten zien wat voor skills jij in huis hebt. We investeren graag in jullie toekomst. Vandaar dat wij 50% korting geven op orders die gebruikt zullen worden voor portfolio werk. Hier blijft het niet bij. Je maakt bovendien kans op een gratis weekend met een Canon C70 of Sony FX-6 kit!

Wat zijn de spelregels?

1. Je hebt of maakt een Kamera Express Rental account.
2. Je vult dit aanvraagformulier in.
3. Je project is niet commercieel.
4. Kamera Express Rental beoordeelt je project of het past binnen de regels van deze wedstrijd.
5. Live streaming producten doen niet mee aan deze actie.
6. Je project wordt gedeeld op onze social media kanalen.
7. Actie loopt van 23-2-2021 t/m 31-3-2021.

Wordt je project als beste gekozen door Kamera Express Rental, dan win jij ook nog eens een gratis weekend met een Canon C70 of Sony FX-6 kit.


Verhalen zoals deze:

Overig
Kamera Express Rental | Bezorgdienst 2023
Lees meer
Overig
Onze Bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €86 en lopen tot €160 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order bezorgd...
09-11-2023
Door Kamera Express Rental
PUP-, SIS-, of Concept Store
Lees meer
Overig
Budgetcam is erg gegroeid de afgelopen jaren en hierbij zijn er ook verschillende soorten vestigingen ontstaan. Tussen al deze vestigingen zitten er stores die groter/kleiner zijn en ook verschilt het kennisaanbod per vestiging en de...
17-01-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!