Kamera Express Rental | Photo Days Brussel 2021

08-10-2021 Door Kamera Express Rental Overig

Het is alweer een tijdje geleden dat Kamera Express Rental op een beurs stond, maar op 22, 23 & 24 oktober zijn wij te vinden bij de 6e editie van Photo Days Brussel. Wil je cinema en mirrorless camera’s testen? Kom ons dan zeker bezoeken bij Photo Days. Je kan ons vinden achter de stand van Kamera Express.

Wat is Photo Days?
Van origine is Photo Days (toen nog Photo Business Days) een beurs die zich uitsluitend richtte tot vakmensen. In 2015 opende de beurs ook haar deuren voor het groter publiek.

Op de Photo Days beurs kun je de grootste fotografie/video merken ter wereld vinden. Tijdens de beurs krijg je de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera’s uit te testen. Ook kun je er oplossingen vinden die aansluiten bij jouw activiteit, van studio werk tot mobiele portretfotografie.

Bovendien zullen er verschillende demonstraties/workshops gegeven worden en is Photo Days ook ideaal om je eerste stap te zetten richting nieuwe technieken.

Naast de demonstraties en workshops zullen er ook sprekers zijn die op Photo Days een voordracht zullen houden. Bekijk hier wie de sprekers zijn.

Bekijk hier de ticket prijzen.


Verhalen zoals deze:

Overig
Kamera Express Rental | Bezorgdienst 2023
Lees meer
Overig
Onze Bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €86 en lopen tot €160 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order...
09-11-2023
Door Kamera Express Rental
PUP-, SIS-, of Concept Store
Lees meer
Overig
Budgetcam is erg gegroeid de afgelopen jaren en hierbij zijn er ook verschillende soorten vestigingen ontstaan. Tussen al deze vestigingen zitten er stores die groter/kleiner zijn en ook verschilt het kennisaanbod per vestiging en de...
17-01-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!