Hoe word ik klant

08-04-2021 Door Budgetcam Overig

Super dat je klant wilt worden! Op naar een mooie shoot.

Hoe word ik klant?

  1. Plaats een reservering via de website.
  2. Onze klantenservice neemt contact met je op om je aanmelding te voltooien. Ze zullen je vragen om aanvullende documenten, waaronder een kopie van een geldig legitimatiebewijs.
  3. Vervolgens wordt je reservering via de mail, of per telefoon bevestigd. In deze mail wordt ook de de datum, tijd en locatie van je reservering bevestigd. Mogelijk vragen we een borgsom.

Hoe werkt de pick-up & return?

  1. Je haalt de apparatuur op en je retourneert, op de tijden die zijn aangegeven in de mailbevestiging van je reservering.
  2. Je betaalt voor je reservering voorafgaand aan de huurperiode via IDEAL of creditcard, of per pin wanneer je de apparatuur ophaalt.
  3. Je zet je handtekening en verklaart dat je de apparatuur voor de aangegeven huurperiode meeneemt en akkoord gaat met onze voorwaarden en je kan aan de slag! Op onze locaties hebben we test plekken ingericht waar je in alle rust je apparatuur kan controleren op functionaliteit en compleetheid.

Hoe lang duurt een huurdag?

Als je apparatuur huurt bij Budgetcam, dan mag je deze een dag voor de shoot vanaf 16:00 ophalen. Retourneren mag je de dag na de shoot tot 11:00 doen. Hiervoor betaal je maar 1 dag huur. 


Verhalen zoals deze:

Overig
Kamera Express Rental | Bezorgdienst 2023
Lees meer
Overig
Onze Bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €86 en lopen tot €160 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order...
09-11-2023
Door Kamera Express Rental
PUP-, SIS-, of Concept Store
Lees meer
Overig
Budgetcam is erg gegroeid de afgelopen jaren en hierbij zijn er ook verschillende soorten vestigingen ontstaan. Tussen al deze vestigingen zitten er stores die groter/kleiner zijn en ook verschilt het kennisaanbod per vestiging en de...
17-01-2023
Door Budgetcam

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!