En raison de la forte demande, il est particulièrement important de réserver à l'avance pour éviter toute déception!

Behind the Scenes | Daisy

01-02-2023 Par Budgetcam Behind the scenes

In deze behind the scenes nemen we je mee achter de schermen van de korte fictie film Daisy. Deze film is het eindwerk van een schoolopdracht gemaakt door studenten van St. Joost, School of Art & Design.

Het verhaal van de film ging over een man genaamd Liam die bij een techlab werkt gespecialiseerd in AI & robotics en over een AI genaamd Daisy. Zij wordt door een coderingsfout zelfbewust en krijgt een robot lichaam. Door dit komt Daisy er al snel achter dat de mensheid de wereld kapot aan het maken is, dit wilt zij tegenhouden door de populatie te verminderen en Liam is het eerste slachtoffer. 

De crew heeft de film in 1 dag kunnen schieten en hebben hiervoor onder andere gebruik gemaakt van Budgetcam apparatuur. Alle beelden zijn geschoten op een Blackmagic Pocket Cinema Camera 6K met de Samyang Xeen primeset: 24, 50, 85mm. Waarvan voor het grootste gedeelte van de beelden gebruik is gemaakt van de 24mm en de 50mm.

De gehele set bestond uit de Blackmagic, de hiervoor genoemde lenzen en een Shape Shoulder rig met Tilta magic arm. Hierop is vervolgens de Ninja V gebruikt als afkijkscherm. De Lilliput monitor is gebruikt als extra afkijk monitor. 

Voor licht is er gebruik gemaakt van de krachtige Aputure Nova p600C. Dit heeft inprincipe de film gemaakt. Deze RGB LED panel heeft voor de gehele look en feel gezorgd van de film. Colourgraden was hierdoor bijna niet nodig.

De volledige apparatuurlijst vindt je onderaan deze blogpost, de Behind the Scenes video van de film vindt je hieronder:

Apparatuurlijst


Des histoires comme celle-ci :

Behind the scenes
Behind the Scenes | Coffee House
En savoir plus
Behind the scenes
In deze blogpost nemen we je mee achter de schermen van de korte fictiefilm Coffee House door Thuy Nguyen. Het verhaal over trouw, liefde en de gevolgen van verslaving in de Rotterdamse onderwereld.Was dit een fotoshoot, filmopnames,...
06-11-2023
Par Budgetcam
Behind the Scenes | Asunder
En savoir plus
Behind the scenes
In het weekend van 26, 27 en maandag 28 maart heb ik samen met mijn crew van filmcollega’s en vrienden een music video project geschoten genaamd ‘Asunder’. Het is een narratieve videoclip voor één van mijn eigen ‘Synthwave’ tracks onder...
01-02-2023
Par Kevin Kessels

Restez informé de toutes les promotions de réduction

Inscrivez-vous à notre newsletter et restez informé