Bestel op tijd, zodat we je de beste service kunnen bieden in verband met de grote vraag naar onze apparatuur.

Brüssel Evere

Montag: 09:30 - 18:00
Dienstag: 09:30 - 18:00
Mittwoch: 09:30 - 18:00
Donnerstag: 09:30 - 18:00
Freitag: 09:30 - 18:00
Samstag: 09:00 - 17:00
Leuvensesteenweg 1084, 1140 Evere

Informationen über Kamera Express Rental Brüssel Evere

Voordelig een camera huren in Brussel Evere? Of ben je op zoek naar lenzen, licht, grip of camera accessoires? Bij Kamera Express Rental in Brussel Evere ben je aan het juiste adres!

Bij Kamera Express Rental cameraverhuur vind je een groot assortiment van de beste apparatuur voor de scherpste prijs. Zo hebben we camera’s van Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Blackmagic en GoPro. Door ons grote aanbod in foto en video apparatuur hebben we altijd een passend product op voorraad. Betrouwbaar, flexibel en met de kwaliteit van de grootste camera verhuurder van de Benelux. Plaats een bestelling en kom langs in een van onze vestigingen in Antwerpen, Brussel Evere, Dilbeek, Gent en Turnhout.

Camera huren?

Wil je een camera bij ons huren? Plaats dan eerst online je bestelling en wacht even af tot je een definitieve bevestiging van ons hebt ontvangen. 

Heb je een bevestiging ontvangen en kom je je apparatuur ophalen? Super! Wij zorgen dat de apparatuur voor je klaarstaat. Op drukke momenten kan het zijn dat je even moet wachten, neem dan gerust even een bakje koffie of thee.

Betalen doe je online via iDeal, maar je kunt ook pinnen in de winkel. Contant betalen of afrekenen met een creditcard is helaas niet mogelijk.

Kamera Express Rental Brussel Evere

Je vindt onze vestiging in Evere aan de Leuvensesteenweg 1084. Gemakkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer vanuit het centrum van Brussel en de N2.  Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur of naast de winkel op het parkeerterrein.

Team Brüssel Evere

RG
MB

Unser Newsletter

Bleib auf dem Laufenden über die neuesten Nachrichten