Bestel op tijd, zodat we je de beste service kunnen bieden in verband met de grote vraag naar onze apparatuur.

Camera apparatuur voor (hoge-) scholen en universiteiten

12-04-2022 Von Budgetcam Overig

Studenten zijn de toekomst
Kamera Express rental is de specialist op het gebied van samenwerken met (Hoge)scholen en universiteiten. Zo werken we samen met onder andere Universiteit Gent, Vrije universiteit Brussel en Luca school of arts. Wij weten dat studenten de makers van de toekomst zijn en wij willen hen graag helpen/faciliteren tijdens de ‘startfase’ van hun carrière.

Hoe doen wij dit?
Dit doen wij door 20% korting te bieden aan studenten bij het vertonen van een geldig school identiteitsbewijs. Dit verlaagt de drempel voor studenten om ‘duurdere’ apparatuur te kunnen gebruiken zonder dat borg betalen een probleem wordt.

Hogescholen die met ons samenwerken bieden wij 10% korting en extra scherpe prijzen op grote- en/of lange orders. Zo kunnen hogescholen masterclasses houden met de nieuwste apparatuur tegen een gereduceerd tarief. Ook kunnen wij de apparatuur met een bezorgservice leveren aan scholen en indien nodig ook weer ophalen. 

Bezorgservice 
Klanten van Kamera Express Rental kunnen gebruik maken van onze bezorgservice voor heel België.

De bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €65 en lopen tot  €110 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order bezorgd moet worden.

Voor meer info klik hier.

Wie zijn wij?
Kamera Express Rental is het grootste camera rental van de Benelux met 9 vestigingen in België en 14 vestigingen in Nederland. Bij Kamera Express Rental kun je zo'n 1000 verschillende producten huren. Van compacte run and gun videocamera's zoals de Sony A7SIII, Blackmagic Pocket Cinema camera's tot aan grotere cinema camera's zoals de RED Gemini, Canon C500II & Sony FX9.

Kamera Express Rental is een camera verhuurbedrijf die de beste service verleent aan de kerndoelgroep filmmakers / fotografen die in kleine teams werken en zich richten op online content.


Geschichten wie diese:

Overig
Sony FX3 en FX30: Try before you buy
Mehr lesen
Overig
Ben je klaar om de wereld van Sony in te duiken? In samenwerking met Kamera Express bieden wij een te gekke ‘try before you buy’-actie aan voor de Sony FX3 en FX30. Met de try before you buy actie heb jij de mogelijkheid om een...
08-07-2024
Von Budgetcam
Kamera Express Rental | Bezorgdienst 2023
Mehr lesen
Overig
Onze Bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €86 en lopen tot €160 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order...
09-11-2023
Von Kamera Express Rental

Unser Newsletter

Bleib auf dem Laufenden über die neuesten Nachrichten