Bestel op tijd, zodat we je de beste service kunnen bieden in verband met de grote vraag naar onze apparatuur.

Behind the Scenes | Music Video 'Eigen Weg'

10-01-2023 Von Budgetcam Behind the scenes

In deze behind the scenes nemen we je mee achter de schermen van de opnames van de music video voor het nummer ‘Eigen weg’ van zanger Dioni.

Het verhaal dat verteld wordt gaat over een moeilijke periode waar Dioni destijds mee dealde. Je ziet in de video dat de wereld rondom Dioni heel snel gaat en als het ware aan hem voorbij gaat. Iedereen trekt aan hem of wil iets van hem. Hiermee laten wij zijn gevoel in die periode zien en dat hij het zelf allemaal even niet meer zag zitten.

De grote omvang van de productie en verschillende locaties vereiste apparatuur waarmee je flexibel kan werken. Dankzij de lampen van Aputure, voornamelijk de LS 600D Pro hadden wij de mogelijkheid om veel intensiteit te creëren in het licht maar alsnog heel manoeuvreerbaar te zijn, voor ons is dit op set een no brainer om te hebben zodat wij onze strake scheme konden aanhouden.  

Qua camera hebben wij gekozen voor de RED Komodo. Niet alleen heeft de RED Komodo een zeer compacte body met ongelofelijke mooie kwaliteit, in combinatie met de Zeiss CP.2 Cine lenzen konden wij een zeer stilistische plaat neerzetten die de gedachte gang van Dioni perfect weerkaatste. 

Voor ons waren ook de Prosup Laptop Dolly en de Prosup Tango Slider van groot belang. Het verhaal voelt voor het hoofdpersonage alsof de wereld aan hem voorbij gaat en door gebruik van de dolly en slider hebben wij dit gevoel ook daadwerkelijk in beeld kunnen zetten. 

Apparatuur heeft aan het einde van de dag altijd maar 1 hoofddoel en dat is om het verhaal te versterken. Dankzij de gear die wij bij Budgetcam hebben kunnen huren hebben wij de sterkste versie van onze verhaal kunnen neerzetten. 

Bekijk onderaan deze blogpost het eindresultaat!

Crew

Director: Jerliena Roosblad

Production company: Rosefeuilles

Productie: Rans Martina

D.O.P: Jerliena Roosblad

1AC / Focus Puller: Sophie Bon

Coloring: Dekleurcolors

Runner: Stijn Siebring

Bestboy: Doon Fitzgerald

Photography: Joyce van Doorn

Voor deze shoot is gebruik gemaakt van onder andere de volgende items:


Geschichten wie diese:

Behind the scenes
Behind the Scenes | Coffee House
Mehr lesen
Behind the scenes
In deze blogpost nemen we je mee achter de schermen van de korte fictiefilm Coffee House door Thuy Nguyen. Het verhaal over trouw, liefde en de gevolgen van verslaving in de Rotterdamse onderwereld.Was dit een fotoshoot, filmopnames,...
06-11-2023
Von Budgetcam
Behind the Scenes | Daisy
Mehr lesen
Behind the scenes
In deze behind the scenes nemen we je mee achter de schermen van de korte fictie film Daisy. Deze film is het eindwerk van een schoolopdracht gemaakt door studenten van St. Joost, School of Art & Design.Het verhaal van de...
01-02-2023
Von Budgetcam

Unser Newsletter

Bleib auf dem Laufenden über die neuesten Nachrichten