Due to high demand, it is extra important to book early to avoid disappointment!

PUP-, SIS-, of Concept Store

17-01-2023 By Budgetcam Other

Budgetcam is erg gegroeid de afgelopen jaren en hierbij zijn er ook verschillende soorten vestigingen ontstaan. Tussen al deze vestigingen zitten er stores die groter/kleiner zijn en ook verschilt het kennisaanbod per vestiging en de beschikbare voorraad. Goed om dus even te checken voor je wat huurt of dit wel de juiste soort vestiging is om dit op te halen of dat je juist baat hebt bij meer kennis op de afhaallocatie.

Wij maken onderscheid tussen een PUP- SIS- en Concept Stores, hieronder de uitleg.

PUP Store

Een PUP vestiging, ook wel Pick-Up-Point genoemd, is een Kamera Express winkel waarin wij een uitgiftebalie hebben. Vaak wordt deze balie gerund door een Kamera Express medewerker. Deze medewerker houdt zich doorgaans bezig met verkoop van de producten van Kamera Express en is niet gespecialiseerd in ons verhuur aanbod. Ook is er geen voorraad aanwezig wat klaargemaakt is voor verhuur in deze PUP stores. Dit betekent dat last minute bij boeken niet altijd mogelijk is, boek je order dus op tijd in (het liefst een dag van tevoren). Op woensdag, zaterdag en zondag rijdt er geen transport dus is de inboek mogelijkheid lager.

Hou er ook rekening mee dat er bij deze vestiging minder fysieke ruimte is om spullen te checken. Heb je dus een grote order die je uitgebreid wil checken dan is het wellicht verstandig om je order op te halen in een SIS vestiging.

Wanneer een PUP?

  • Je hebt een kleine order.
  • Je hebt een grote order, maar geen extra advies/kennis nodig.
  • De spullen die je nodig hebt staan vast (een dag van te voren).

SIS Store

Een SIS vestiging, Shop-in-Shop, is de plek waar onze eigen rental medewerkers staan met meer kennis van onze verhuur apparatuur. Je kan hier vaak meer tweaken aan jouw order door de standaard voorraad die aanwezig is. In de meeste gevallen hebben we ook meer fysieke ruimte beschikbaar om spullen te checken. Naar deze locatie rijdt ook iedere dag, met uitzondering van zondag, transport dus de mogelijkheid om vrij kort van te voren dingen bij te boeken of veranderen is hier een stuk groter.

Wanneer een SIS?

  • Je hebt een kleine order.
  • Je hebt een grote order en extra advies/kennis nodig.
  • Je hebt een order in geboekt, maar wil nog dingen aanpassen op locatie.

Concept Store

De Concept Stores zijn standalone vestigingen van Budgetcam waar de lifestyle van de klant centraal staat. Op deze vestigingen beschikken we over uitgebreidere testfaciliteiten, een grotere voorraad en uitgebreide servicemogelijkheden. Het is hier mogelijk om een testorder in te boeken, zodat jij je gear van te voren uitgebreid kan testen en indien nodig te wijzigen. Ook zorgt de grotere voorraad voor meer flexibiliteit en kan ons personeel je hierbij goed ondersteunen. 

Wanneer een Concept Store?

  • Je wilt je set graag testen in de store voordat je de reservering definitief maakt.
  • Je hebt een grote order (20+ items).
  • Je hebt baat bij extra expertise van onze medewerkers.

PUP Stores:

NL

BE

SIS Stores:

NL

BE

Concept Store

NL


Stories like this one:

Other
Kamera Express Rental | Delivery Service
Read more
Other
Onze Bezorgservice is beschikbaar van maandag t/m vrijdag. De kosten voor deze service beginnen vanaf €86 en lopen tot €160 afhankelijk van de zone waarin jij gebruik wilt maken van deze service en binnen hoeveel dagen je order...
09-11-2023
By Kamera Express Rental
Portable Apparatuur
Read more
Other
Het assortiment bij Budgetcam is zo ingericht dat het voor de klant zo portable mogelijk is. Alle apparatuur is daarom handig vervoerbaar, zodat onze klanten efficiënt kunnen werken. Wij zorgen ervoor dat de tassen/koffers genoeg...
10-01-2023
By Budgetcam

Stay informed of all discount promotions

Sign up for our newsletter and stay informed