Brussel Centrum

Maandag: 09:45 - 18:00
Dinsdag: 09:45 - 18:00
Woensdag: 09:45 - 18:00
Donderdag: 09:45 - 18:00
Vrijdag: 09:45 - 18:00
Zaterdag: 09:45 - 18:00
Avenue des Celtes 3-5, 1040 Etterbeek

Informatie over Kamera Express Rental Brussel Centrum

Voordelig een camera huren in Brussel Centrum? Of ben je op zoek naar lenzen, licht, grip of camera accessoires? Bij Kamera Express Rental in Brussel Centrum ben je aan het juiste adres!

Bij Kamera Express Rental cameraverhuur vind je een groot assortiment van de beste apparatuur voor de scherpste prijs. Zo hebben we camera’s van Canon, Sony, Nikon, Panasonic, Blackmagic en GoPro. Door ons grote aanbod in foto en video apparatuur hebben we altijd een passend product op voorraad. Betrouwbaar, flexibel en met de kwaliteit van de grootste camera verhuurder van de Benelux. Plaats een bestelling en kom langs in een van onze vestigingen in Antwerpen, Brussel Evere, Dilbeek, Gent en Turnhout.

Camera huren?

Wil je een camera bij ons huren? Plaats dan eerst online je bestelling en wacht even af tot je een definitieve bevestiging van ons hebt ontvangen. 

Heb je een bevestiging ontvangen en kom je je apparatuur ophalen? Super! Wij zorgen dat de apparatuur voor je klaarstaat. Op drukke momenten kan het zijn dat je even moet wachten, neem dan gerust even een bakje koffie of thee.

Betalen doe je online via iDeal, maar je kunt ook pinnen in de winkel. Contant betalen of afrekenen met een creditcard is helaas niet mogelijk.

Team Brussel Centrum

Onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes, events en de laatste aanbiedingen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks!